Vaccinparty

Igår var jag ledig hela dagen.
Det var väldigt trevligt! Vi åt på indiska resturangen och sedan kikade vi runt. Jag köpte tre par trosor, ett par färgglada sneakers från Reebok, ett begagnat tv-spel (Tekken 4) och ett par jeansleggings från Gina. Albin köpte en liten och värdelös filmkamera från Clas Ohlson. Så kan det gå!
På kvällen fick vi gäster i form av mina kusiner från Falun. Och lilla hunden. Det var väldigt trevligt, vi spelade Mariokart och det gick rätt bra för mig ett tag :) Men sedan skulle vi ta sprutor. Mina kusiners pappa är nämligen läkare, och vi hade införskaffat sprutor för att vi ska kunna skydda oss mot fästingarnas farliga... Saker.
Mamma förklarade varför vi tog det igår men jag har totalt glömt bort det.

Men nu har jag ont i armen. Dum som jag var tog jag det i höger arm, och nu gör den typ ont när jag lyfter den och så. Lite jobbigt eftersom jag ska jobba vid tio till två. Får försöka att inte lyfta tunga saker typ.
Hoppas det kommer något folk.
Efter jobbet ska jag nog hämta mina skor på Ica och sedan sola tills vi ska gå iväg. Hoppas kusin Cajsa har lust att fixa mitt hår och sminka mig. Det känns så lyxigt att någon annan gör något sånt åt en.
Men nu ska jag dra mig! Vi hörs!
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0