Finding Nemo

I fredags såg vi på Finding Nemo. Den har jag inte sett på år och dar.
Den var lika mysig som vanligt. Alltid trevligt att titta på film med Albin. Igår så jobbade jag ju.

Det kom en konstig kund. Hon ville ha hjälp att hitta ett kort till ett par som precis fått ett litet barn. Så jag visade vart de korten fanns och gick och pysslade med annat. Efter en liten stund ropade hon att hon inte ville ha det kuvertet som passade till kortet. Det brukar folk inte vilja ha, de är så besvärliga. Så jag sa att hon kunde välja ett annat bara.
Men det gick inte för sig. Hon ropade att jag var tvungen att komma dit och hjälpa henne. Det kortet hon hade valt var nämligen lite specialt gjort, lite större än de andra korten. Alltså fanns det inget kuvert som passade förutom det som kom när vi beställde korten.
Men hon tyckte inte att det rosa kortet passade med det gula kuvertet. Jag förklarade lugnt att det inte fanns något annat kuvert som passade, eftersom kortet var större än de andra korten. Men hon tyckte det var absurt och försökte prova igenom alla kuvert som fanns. Typ.
Hon frågade mig om jag verkligen tyckte att rosa passade med gult och jag sa att det var väl fint. Då tittade hon på mig som om jag vore sjuk i huvudet.
Jag tyckte hon var lite jobbig... Vad skulle jag göra? Vika ett kuvert åt henne?
Jag föreslog att hon kunde ta ett normalt kort så kunde hon välja vilket kuvert hon ville men det passade inte henne. Hon köpte det kortet iaf, med det gula kuvertet men var skitförbannad hela tiden.
Så kan det gå till på en dag på mitt jobb.

Nu sitter jag här med nytvättat hår och i myströja. (Plysch FTW!)
Jag har kört en diskmaskin och en tvätt håller på nu, vi ska snart städa huset och jag måste hänga tvätt. Hm. Och vika den som är torr. Jobbigt att städa undan.
Igår sorterade jag i lite saker i den nya hurtsen. Det blev en del grejer kvar men det mesta är nog brev och födelsedagskort som jag vill spara men inte ha i hurtsen. Krånligt. Jag ska packa ner dem i en kartong som vi kan ha på vinden och så ser det trevligt ut i vårt hus igen.
Yay!
Senare ska vi träffa Albins föräldrar. Det blir nog filmvisning, eller kortvisning. De ska visa kort från USA. Spännande. Sist jag var där var jag åtta år, så jag minns ju inte jättemycket.

Nu ska jag lägga ut täckena och kuddarna på vädring.
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0