Ridsport

Nu har mamma och jag tittat på en timme ridsport från i veckan. Hoppning i Geneve.
Det är faktiskt kul att titta på. Jag spelade in ett till avsnitt men vi har inte sett det än. Det är väl fortsättningen kan jag tänka. Just nu ligger två amerikaner i toppen och trea är Rodrigo Pessoa. Han rider så himla snyggt och snabbt.
Rolf Göran låg nog på 18:e tror jag. Han var lite för snäv och rev ett hinder. Så kan det gå.
Killen från Saudiarabien som vann hoppningen i Gothenburg Horse Show fick spel och drev på hästen så den rev hela hindret och kom på typ 38:e plats. Han var alldeles för hetsig och ville vara snabbast.

Jaja.
Snart är det Top Model 13. Båda föräldrarna gympar men när de kommer hem, ungefär vid nio, ska vi göra varma mackor och dricka te och äntligen kolla på Miss Marple.


Har glömt att skriva att jag känner lukter igen! Och smaker! Det är så himla härligt! Jag fick typ ett lyckorus när jag kände doften av min deo i torsdags, tror jag det var. Smultron luktar den :)
Och mitt hårstyling luktar godis. Mums.
Det var ju inte helt säkert att jag skulle få tillbaks luktsinnet helt och hållet men det verkar som att det var oskadat, iaf lite. Så det är väldigt skönt att känna dofter igen. Kan använda parfym igen, och känna så jag inte använder för mycket :)
Jag är glad!
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0