Du kan alltid bli nummer 1

Tillbaks från staden!
Det var himla varmt idag igen, skönt. Jag fick bara vänta i högst tio minuter på att få hämta ut mitt pass. Kortet är väl si och så med.. :P Jag ser förvånad och lite borta ut.


Förbättring från förra passet iaf, där hade jag massa svart kajal och fluffigt hår. :)

Men men, man använder det ju bara när man reser så det spelar väl mindre roll. Och snart ska vi åka till Rom! Mormor, mamma, min moster, min kusin Cajsa och jag ska åka på en tjejtripp och titta på fina byggnader, kolla in modet och god mat och massa annat kul!

Jag kikade in i några affärer också, det har jag inte gjort på så himla länge att jag tyckte att det var dags!
Zara hade en del jättefina grejer, ett par svarta byxor som satt jättesnyggt men lite konstigt vid fötterna så dem skippade jag. Men hittade en underbar kjol som jag slog till på!


Så underbar och somrig! Älskart!

Jag kikade också in på Gina efter en speciell grej.
Ja, jag har också gått och köpt en "baseballjacka". En röd, såklart. Tittade på en blå men kom på att jag inte har så många röda plagg i min garderob och varför inte förnya sig lite? Den är iaf jätteskön och jag har den på mig nu. Alldeles mjuk och röd :) Känner mig som en cheerleader och det är väl inget negativt med det?


Snygg och mjuk. Jag kanske är lite efter men jag är ju faktiskt sjukskriven och kan inte gå ut och ränna på stan!

Jag smet in på Lagerhaus och köpte en liten inflyttningspresent till min bror, eftersom jag inte varit där sen den blev klar. Jag har faktiskt bara varit där en gång (!). Känner mig dålig, jag har ju bara en bror liksom, och så har man inte varit i hans nya lägenhet, skandal SKANDAL!
Men dit ska pappa och jag ikväll för fika, och det ska bli trevligt. Inte träffat brorsan sen min farbrors 50-årskalas och det var i slutet på mars. Känns som väldigt länge sen. Hoppas han har vovven hos sig!
Jag får ta och fota lite, för brorsan har grym smak och stil så det ska bli jättekul att se hur han har fixat det.

Nej, nu ska jag läsa lite bloggar och sedan kika på resor till Rom, hur mycket det kostar och vad hotell kostar och massa annat stuff. Kanske borde kolla in mer ingående vad jag vill kika på när vi kommer dit. Vi hörs ikväll.
Ciao!

Kommentarer
Postat av: denice.

varför är du sjukskriven? :(

2010-04-19 @ 16:44:47
URL: http://eeuphoria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0