Mysfredag

Ikväll är det fredagsmyyyys! Mamma och jag har gjort egen pizza (jättegod!) och såg sedan på Finding Nemo. Den är mysig och bra, aldrig på svenska, bara på engelska. :)
Nu tittar vi på Miss Marple. Spännande!

Idag provade jag lite kläder här och där. Hittade en mörkblå kjol och ett par jeansshorts på H&M och en grå spetskjol och en fin tröja på Topshop. Vi får se om jag slår till nästa vecka när det är VIP-shopping. Toria ska också på frukostshoppingen hos H&M, så det blir nog himla roligt :)
Jag såg lite lustig i shortsen men det kan vara för jag hade tre plåster på benen och de var rätt bleks också men de satt snyggt. Lite korta bara men äsch.

Jag fick ett sms av Sofis mode att man kunde hämta ut biobiljetter till en förhandsvisning av The secret life of Pippa Lee med Blake Lively. Men det ör på torsdag och då är jag ju på VIP, så jag gick och hälsade på Toria och gav henne biljetterna. :) Och tipsade henne om frukostshoppingen. Vi pratade ett tag, det är trevligt. Vi har inte hunnit träffas, för hon tränar inför Göteborgsvarvet som hon springer för första gången.


Imorgon blir det nog ingen bowling men vi ska på shopping istället. Och promenad i Botaniska trädgården. Blir nog bra. Hoppas att ni har en mysig fredag. Vi passar inte lille vovven ikväll och mamma är lite deppig. Han är så gullig när han är med oss. Men klart att han ska vara hos sin matte också. Nu får vi titta klart på Miss Marple.
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0