Pizza!

Hej hopp, nu sitter jag i min datorstol vid min dator och skriver på mitt härliga tangentbord och lyssnar på min stereo. Härligt! Loves it :)
Är i Frölunda, alltså.
Jag är en duktig patient, allt har gått jättebra med mig och doktorn var så nöjd med mig eftersom jag kan känna dofter igen, och det var ju inte säkert att jag skulle kunna göra det.
Men jag måste skölja näsan mera. Blä :/ Jaja, jag gör som doktorn säger. Slipper lite kortison, behöver bara ta varannan dag nu. Skönt. Men åker på mer nozoil och mer nasonex men det är inget jobbigt.
Känns skönt att han sa att det har gått över förväntan med operationen och allt efteråt. Gött! Jag tror att allt kommer bli lättare nu.

Jag släpade med mig stora, röda väskan på bussen och läste ut Anonyma skoälskares klubb på bussen. Om ni gillar skor och chiclit, kan jag verkligen rekomendera den! Läs den, älska den :) Även om jag inte är märkesskomanisk så är det kul att läsa om ibland. Boken är lite Sophie Kinsella blandat med Marian Keyes.
Jag fick släpa på tunga väskan, eftersom jag missade en buss och jag tänkte "duktig tjej reder sig själv" och har därför lite ont i ryggen nu. Får skylla mig själv.
Hämtade ut mina böcker från bokklubben och gick och köpte mig en pizza i regnet. Väldigt trevlig man hos Papa's och väldigt god pizza. Ät där! Vi pratade lite om böcker, det var trevligt. Och han sa "tjejen" hela tiden :P "Varsegod, tjejen", "Ha det bra, tjejen" :) Pizzafolk är roliga och snälla.
Nu sitter jag här och lyssnar på P3. Borde packa upp lite men jag är så trött. Har inget mer att göra idag egentligen, ska fixa med glasögonen men inget mer. Hade tänkt att handla lite mat till lägenheten men det kan jag göra imorgon, är ju ledig då också.
Nu måste jag gå och leta efter skydd till mina öronsnäckor så jag kan lyssna på musik på tåget till Sthlm på fredag!
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0