Stockholmsresa

Det blev ju lite ändringar i min plan om dagen.
Så jag har mest varit hemma, vilket inte varit jättekul men har pysslat med lite annat som varit kul så det har väl jämnat ut sig.
Det som är väldigt roligt är att jag har bokat en resa till Sthlm! För att hälsa på min sötnos Albin såklart. Nästa fredag till söndagen. Inte jättelänge men man måste ju arbeta också och jag kan ju inte ta ledigt när jag börjar jobba om precis en vecka, det funkar ju inte.
Så dum är jag inte :)

Men det ska bli jättekul! Har verkligen längtat efter att åka till Sthlm igen, speciellt efter jag har sett alla avsnitt av Glamourama. Sist jag var i hufvudstaden var väl ett år sedan.
Ska verkligen försöka att inte spendera några pengar, borde ha totalt köpstopp nu.
Men åh vad det ska bli kul! Har ni tips på roliga affärer eller bra caféerm så är det bara att skriva! Fast kanske inte butiker, om jag ska ha köpstopp så jag slipper bli frestad :P

Idag bokade jag bord hos Jensens Böfhus, kände mig verkligen vuxen. För två, mohaha. Har nog aldrig bokat bord förut. Albin har gjort det någon gång åt oss men annars har jag alltid chansat. Och om det inte finns bord är det ju synd men man går någon annanstans. Men jag vill att mormor ska äta där med mig, så då får man ta tag i det själv.
Ikväll blir det nog Miss Marple med mamma, för det hann vi inte igår. Om vi hinner idag.. Hon ska ju gympa och ha sig. Då kan jag ifs titta på Top Model 13. Kortisarna <3
Nej, nu ska jag dricka upp min påskmust och läsa lite.
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0