Sovmorgon

God förmiddag!
Idag hade jag näästan sovmorgon. Jag vaknade tio i åtta och gick och kikade efter Oliver som låg i soffan. Sprang tillbaks till sängen och då kom han rusande och hoppade upp och önskade mig en god morgon. :)
Han är så otroligt söt. Han har varit lugn inatt också. Han hör ju så himla bra så han hör när tidningsbudet kommer eller om det går folk på gatan och då brukar han skälla och varna oss.
Men han har varit lugn hela natten, riktigt skönt. Han har ifs kunnat bre ut sig i pappas säng, det brukar han inte få göra så det kanske är det :)

Efter jag hade ätit frukost och tagit mediciner och dylikt så gick jag och la mig igen och läste ut Prom nights from hell. Riktigt bra, Meyers var grymt bra. Skulle gärna läst en hel bok om det hon skrev om istället för en novell. Men men, man kan inte få allt.
Nu har jag duschat och tvättat håret och känner mig sådär härligt fräsch.
Snart ska jag hämta ut tapeter, försöka cykla lite, handla flexkoppel till vovven och göra lite nudlar. Tror jag ska titta på The Hurt Locker också. Borde se varför den fick 6 Oscars och stal från Avatar som bara fick 3 st :P

Mamma och jag har planerat in saker för helgen, jättemys. På lördag ska vi nog bowla (inte Wii utan IRL ;)) och på söndagen ska vi gå på Kvarnbydagen i Mölndal och hälsa på mormor som säljer saker i hembygsgården. Och titta på utställningen av Barbie & Ken som har hållt på i typ ett år men som jag inte kommit mig för att titta på än och den tar slut på söndag.
Och nästa vecka börjar jag jobba igen! Ska bli kul faktiskt, längtar efter att få något att göra. Sitta och softa är inte min grej om jag tvingas göra det ensam :P
Men jag skriver snart och bifogar bilder på tapeterna och cykeln!
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0