What's your number?



Den här otroligt roliga filmen såg vi häromdagen. Den handlar om Ally Darling (Anna Faris) som läser en artikel om att om man har haft sex med fler än 20 stycken så är det nästan omöjligt att bli gift och vara lycklig. Hon börjar räkna hur många hon har legat med och kommer upp i siffran 19. Hon får panik och blir aspackad och råkar ligga med sin före detta chef och kommer då upp i 20. Hon försöker då leta reda på alla sina ex för att se om någon har förändrat sig till det bättre och kanske bli ihop med dem så slipper hon gå över 20-gränsen.
Hennes granne Colin (Chris Evans) hjälper henne leta reda på sina ex mot att han får gömma sig i hennes lägenhet för att slippa sina engångsligg.



Jag skrattade högt flera, flera gånger i den här filmen. Anna Faris har ju varit med i typ alla Scary Movie-filmerna så hon kan ju det där med humor och Chris Evans var ju med i Not another teen movie så han kan det med. (Plus att han är supersnygg! :P)
Rekomenderar STARKT denna filmen, så fantastiskt rolig så den bör inte missas! Chris gör ett superbra jobb som slampig granne. ;) Don't miss it!


Ett av Allys ex.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0