Red Riding Hood



Catherine Hardwicke, som gjorde första Twilight-filmen, har också gjort denna och det märks. Det är mycket otillåten kärlek mellan Valerie (Amanda Seyfried) och Peter (Shiloh Fernandez) fast hon egentligen är bortlovad till Henry (Max Irons). De bor i en by i skogens utkant och varje fullmåne sätter de ut ett offer (en gris, en get...) för att varulven som bor i skogen inte ska ta någon av byborna.
Men en dag blir Valeries syster mördad av varulven och de arga byborna letar efter den i grottorna i skogen. Det som händer sedan är en hemlighet... :)



Jag tyckte att filmen var väldigt spännande, det var klurigt att försöka lista ut vem varulven egentligen var. Älskar när man inte vet hur filmen ska sluta och detta är verkligen ett bra exempel.
Man kunde ju se kopplingar mellan Twilight-filmen och denna, små små bitar bara men på det stora hela var det en bra film.
Jag rekomenderar filmen, speciellt om du gillar lite förbjuden kärlek maxat med spänning. Om du gillar att försöka luska ut vem mördaren är, så är detta en bra film för det. :) Jag har min inre Hercule Poirot och Miss Marple och vill alltid luska fram sanningen :P
Och filmen är speciellt trevlig när man har ögongodis i form av Shiloh Fernandez. :)


Shiloh Fernandez = ögongodis!

Kommentarer
Postat av: MADDISENJ

den var spännande men jag trodde nog att den skulle vara annorlunda, vet inte riktigt på vilket sätt..

2012-05-17 @ 18:27:51
URL: http://maddisenj.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0