Wanted



Häromdagen såg Albin och jag denna filmen när den gick på 6:an. Den handlar om Wesley (James McAvoy) som lever ett meningslöst liv och knaprar tabletter mot sin ångest medan hans flickvän ligger med hans bästis och hans chef skriker åt honom. Men så blir han värvad av Brödraskapet som lönnmördar speciellt utvalda personer och det visar sig att de vill att han ska mörda sin pappas mördare.



Det var en lite konstig film, det hände mycket som man inte riktigt hängde med på, som man fattade lite senare. Filmen är lite (pyttelite :P) som Matrix med fightingscener, vapenhantering och bilkörning. Den var bra på något sätt men lite överdriven ibland men det är väl de flesta actionfilmer.
James McAvoy är alltid het och Morgan Freeman gör ett bra jobb som lite småelak chef över Brödraskapet. Angelina Jolie gör det hon kan; spela sexig, vapenkåt cool tjej.
Om man gillar actionfilmer ska man se den, annars kan det kvitta :P Tror inte att alla gillar en sån här film. Jag kände väl att den inte var kass men inte heller riktigt bra. :) Men se den om ni gillar action!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0