Gnomeo & Juliet



Igår såg vi denna filmen, som ni kanske förstår är ganska mycket baserad på Romeo & Julia fast det handlar om trädgårdstomtar som bor precis bredvid varandra. Det är röda och blå och de brukar ofta bråka och förstöra i varandras trädgårdar. Men en kväll träffas Gnomeo och Juliet i en övergiven trädgård och de börjar träffas i smyg. Och jag behöver nog inte berätta mer för ni kan ju historien ;)



Det är en väldigt originell idé med trädgårdstomtar och filmen var väldigt rolig och vi skrattade väldigt mycket. Filmen är full av kändisar som gör röster åt de olika tomtarna. Gnomeo görs av James McAvoy, och Albin blev lite sur när jag kom på vem det var för jag tycker att han är snygg :) Men det betyder inte att jag tycker att han är snyggare än min man! :P Iaf, Juliet görs av Emily Blunt. Andra kända röster är Maggie Smith, Michael Caine, Dolly Parton, Patrick Stewart, Matt Lucas, Ozzy Osbourne, Jason Statham och Ashley Jensen.
Jag rekomenderar absolut denna filmen, den var riktigt kul så om man vill se animerat och få sig ett gott skratt är detta är himla bra film för det! :)


Elton John är producent och massor av hans låtar är med i filmen, vilket var väldigt underhållande.

Kommentarer
Postat av: Kashaya

Låter som en söt film.=)

2012-02-08 @ 15:16:14
URL: http://kashaysblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0