Fredagskväll

Hej hopp! Jag har tillbringat större delen av min dag i soffan, eftersom jag var helt slut efter tentan. :P
Den gick nog sådär, jag tror att problemet var att jag inte hade koncentrerat mig på vad artiklarna på norska och danska handlade om utan försökte istället förstå vad det stod, vad orden betydde och så.
Trist men jaja. Hämtade ut en tenta jag gjorde i januari och jag hade ett ynka poäng från godkänt. Surt men så blir det ju ibland. Känns ändå rätt okej eftersom det var den första av de salstentor och hemtentor som jag har gjort som jag inte har fått godkänt på.
Fick reda på att jag blev godkänd på min hemtenta från januari idag också, så det kändes okej för salstentan för den var bara på 1 hp, alltså inte så mycket. :)
Man får tänka positivt!

Imorgon kommer förhoppningsvis bror med tillhörande fästmö och vovve hit och fikar, det hade varit himla trevligt. Annars får jag nog städa, det är dags... :/ Och diska. :P Och så är det Melodifestival också!
Ska ni kika? Vet inte riktigt vad jag tycker om startfältet, Sean Banan och Torsten Flinck är väl inte mina favoriter :P
Vi hörs imorgon iaf, då kan jag skriva om filmen vi såg ikväll, Super.
Ha det!


Kommentarer
Postat av: MR i Sverige

Man får faktiskt ligga och "skräpa" i soffan lite som man vill. Bob Hansson uttrycker det ganska roligt: "Här ligger jag och duger".



God natt!

Sov gott och dröm fint!

2012-02-04 @ 00:17:05
URL: http://mrisverige.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0