Gåvan

 
Häromdagen läste jag ut denna boken, som har legat bortglömd i min bokhylla ett tag men äntligen fick jag tid att läsa den. Boken handlar om Lou som har som största önskan att vara på två eller fler ställen samtidigt.
Han försummar sin fru och sina barn när han kastar sig från möte till möte på jobbet.
En dag, när Lou är på väg till jobbet, träffar han på Gabe som är hemlös och bor utanför Lous jobb. Lou förbarmar sig över honom och ger honom ett jobb på firmans postavdelning.
Men ganska snart börjar Lou ångra att han hjälpte Gabe att fixa ett jobb, och hur kan Gabe vara på två ställen samtidigt?
 
Den här boken var väldigt spännande och intressant, mysig ibland men mest spännande. Jag kan verkligen inte låta bli att försöka lista ut hur det ska gå och hur boken ska sluta men det var helt omöjligt! :)
Gåvan som Lou får är värd så mycket, alla borde ta vara på den. Boken var tänkvärd, jag ska försöka ta vara på min gåva som jag har fått så bra som jag bara kan.
Absolut läsvärd, som alla hennes andra böcker. Cecelia skriver så bra och fint och om du har missat hennes böcker så gör du bäst i att gå och köpa dem i butik eller låna dem på bibblan nu! ;)

Kommentarer
Postat av: Kashaya

Låter som en intressant bok. Jag måste ta itu med att läsa PS. Jag älskar dig som ligger i min bokhylla och väntar på att bli läst,

2012-08-05 @ 20:02:02
URL: http://kashaysblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0