Rocky vol 21



Det här blir kanske inte så mycket till recension men ville ändå skriva något litet. Rocky handlar om Martin Kellermans liv, men alla människor är ritade som djur i hans serie, och Rocky är en hund.
Jag har alla Rocky-böckerna plus två till som inte är i serieform. Ni förstår kanske att jag tycker om serien? :)
I den här boken händer det inte så mycket, Rocky har en tjej och han flyttar runt lite och funderar på att sälja sitt landställe.

Jag hatar att vara en sådan person som gillar "det gamla" men jag måste erkänna att jag nog är sådan. Jag gillar Kents gamla låtar bättre än de nya och jag gillar de allra första Rocky-albumen än den senaste. Det händer så lite. I de första så hände det saker, han reste och det var massa olika kompisar han hängde med.
Det är klart att det förändras, att man inte har samma kompisar kvar eller inte reser lika mycket som när man var ung. (Han är dock inte gammal)
Hans tweets är alltid roliga och allt "prat" som är i boken är roligt men jag känner ändå att det hade varit liiite roligare om det hände lite mer.
Man måste väl utvecklas och bli äldre och mognare, antar jag. :) Så den var okej, men om ni inte har läst Rocky innan så börja från början, de är absolut bäst. Även om detta också är bra, så går det nästan inte att jämföra.
Men läs Rocky!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0