Modenyheter från H&M

Jag har kikat runt lite och hittat lite favoriter som jag är sugen på!
Hoppas ni blir inspirerade av de fina plaggen!


Himla fin paljettklänning med djup rygg och trekvartsärmar. Perfekt för julafton eller nyårsfesten! Med färgglada strumpbyxor blir det superfin! 399 kr kostar den, inte alls dyrt.


Riktigt snygga skor för 399 kr i mockaimitation. 13 cm klack, platå 3,5 cm. Kanske passar till nyårsklänningen? Eller snyggt nerklätt till jeans och en t-shirt.


Jag älskar ju rosetter, så denna måste få vara med! :) 129 kr för denna söta. Jag skulle vilja ha den till en söt pennkjol eller ett par lite slitna jeans men den hade säkert varit snygg till ett par kostymbyxor också.


Älskar de här silvriga jeansen! Synd bara att de har låg midja, då passar de nog inte mig :P Men de kostar bara 399 kr, ett fint kap, så jag tycker absolut att folk ska slå till på dessa, de är riktigt snygga! Om man inte vill ha klänning på nyår, då skulle dessa vara perfekta, tycker jag.


Till sist har vi denna jackan för 599 kr. Den är fodrad och har trekvartslånga ärmar, så man kan ju ha något långärmat under den. Verkligen snyggt till de gula höstlöven och ett par kängor.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0