Cars 2

Vi har precis kollat på Cars 2 och nu ska jag göra ett sista ryck med plugget för ikväll! Imorgon ska jag repetera allt, från föreläsningsanteckningar till instuderingsfrågor.
Tror inte att det händer så mycket mer ikväll förutom att det är Grand Designs om en timme! (Vet inte vilken kanal men tror det är 9:an) Det är alltid kul att titta på vad de bygger för knasigt och man blir inspirerad, tycker jag, rätt ofta. Idag fick Albin en liten present av mig, kan visa imorgon. :) Det är väl egentligen en present till oss båda men han är så söt och hjälper mig med skolan, så det förtjänar han!

Förresten var improshowen jättekul! Det blev en romantisk komedi och en musikal som de improviserade fram. Fick ont i kinderna av allt skrattande. :) Ni borde inte missa sånt här! På fredag börjar de med after work impron igen! Det är gratis och från 18.30 till ungefär 21, med paus i mitten.
Redbergsteatern vid Redbergsplatsen (doh!), så don't miss it ;) Jag ska nog dit, fira att jag precis skrivit en tenta ;)


Bloggar mer om filmen imorgon!

Kommentarer
Postat av: Kashaya

Improshow lät kul.=) Ja man borde verkligen använda klänning oftare.

2011-11-23 @ 22:02:00
URL: http://kashaysblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0