House of Eliott



House of Eliott handlar om systrarna Beatrice och Evangeline som startar ett modehus på 20-talet i England. Många motgångar och folk som motarbetar dem, bland andra deras egna släktingar, men ändå så funkar det på något sätt. BBC har gjort denna fina serie där det finns ett överflöd av vackra kläder!
Jag gillar 20-talet även fast jag inte skulle passa så mycket i det (de var ju så smala och det skulle vara raka siluetter, det fixar jag inte med min kropp :P) och det är riktigt roligt att se hur fint de återskapar staden och karaktärerna. Det finns en charmig fotograf, Jack, och hans starka syster, Penelope, som hjälper fattiga. Man får följa deras kamp att bli självständiga kvinnor som gör vad de vill och inte låter sig stoppas av gamla gubbstruttar! :)
Om du gillar BBC-serier som t.ex. Pride and prejudice, tror jag nog att du skulle gilla denna serien, speciellt om du är intresserad av kläder också.
Det finns fler säsonger, och jag har ju bara sett klart en, så jag får försöka få tag i andra säsongen! Har sett den hos min morbror, får nog låna.. :)

Kommentarer
Postat av: Mallesplace - Go My Own Way

Sv:

Hihi, va bra :) Haft en bra dag idag?:)

2011-05-25 @ 20:13:38
URL: http://mallesplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0