Lite mer om Sälen

Tänkte bara skriva lite till, har nästan nämnt allt men ändå.
I tisdags var det kvinnodagen och fettisdagen så vi "firade" med semlor och påskmust! Mycket trevligt :) Jag tyckte att de fem dagarna var ursköna. Dels fick jag umgås med mina föräldrar och Albin (och Oliver) och vara ledig och dels åka skidor, som inte tillhör vanligheten. Fast det var också himla kul, även om man blev rätt trött i benen.
Jag är så stolt över Albin som åkte skidor för nästan första gången i sitt liv. Vi höll oss mest till gröna (mycket lätta) och blåa (lätta) backar men mig gjorde det inget, jag var rätt ringrostig så jag övade upp mig igen. Sista dagen vågade vi oss på röda backar (medelsvåra) och det gick bra.
Nu har jag vant mig vid att umgås massor med föräldrarna igen så nu känns det rätt tomt när det bara är vi i lägenheten. Men det gör inget, Albin är trevligt sällskap :)

Imorgon börjar jag tre, innan dess ska vi kanske kika på en kostym på MQ åt Albin. Och efter jobbet blir det kalas hos mormor. Då får man träffa släkt igen, det blir kul!

Förresten! Min bror skrev på Facebook förut att han är nu förlovad med sin Sara! Jag är så glad, jag tycker om dem massor båda två och de passar så bra ihop, så det var nästan på tiden! :) Just nu är de i Italien och har det romantiskt. Är så himla glad för deras skull.
Nu ska det sovas! Nattiiii!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0