En flickfotografs bekännelser



Denna läste jag ut häromdagen. Det är en självbiografi som såklart handlar massor om tjejer, foto och en del sprit och kanske lite maffia. Det är ingen tjock bok och inga långa kapitel så rätt lättläst är den.

Jag hade väl mina fördomar om en blond liten räka med glasögon som fotar halvnakna tjejer, vilket han är bäst på och gör oftast (antar jag, verkade så i boken iaf) och gärna har förhållande med dem också.
Nu när jag har läst boken så ser jag nog honom lite annorlunda men det går inte att komma ifrån att han fotar halvnakna tjejer och att jag inte tycker det är speciellt imponerande :P
Men men, han har säkert gjort fina "vanliga" foton också, det är väl bara det att man inte ser dem så ofta. Han borde promota dem lite mer.
Men ändå en intressant och spännande bok. Lite Keith Richards Livet fast i lightversion :P Han har varit med om mycket och en del knäppa saker men inte lika intressant och lika mycket tokigheter som Keith. Men det hade väl varit en otrolig bedrift om han hade lyckats med det :P
Läs den om ni vill ändra uppfattning om honom. Eller spä på era fördomar ännu mer :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0