Harry Potter and the deathly hallows part 2



Sista filmen. Det var en sådan spänning i hela salongen. Och jag struntade fullkomligt i att GPs recensent tyckte att det var en transportsträcka innan man kom tillbaka till Hogwarts, det var det inte alls. Det var varken långtråkigt eller dåligt i hela filmen. Jag tyckte att de hade varit väldigt skickliga och duktiga med filmen, skådespelarna, effekterna och valet på vad de skulle ha med i filmen.
Det kom många snyftningar bredvid, bakom och framför mig när det var nära slutet, ni vet säkert vad jag menar. Albin tyckte att det var lite löjligt men om jag inte hade haft mascara hade jag säkert grinat också :P Det var jättesorgligt vissa bitar men jag är inte den som är den som gråter bland folk men när filmen kommer på dvd, kommer jag säkert sitta här hemma och gråta ögonen ur mig, jag grät ju när jag läste boken.



Rekomenderas såklart, till alla som läst böckerna eller som bara har sett filmerna men som gillat allt ändå. Vad ska man göra nu? Finns inte så mycket att vänta på i film- och bokvärlden. Ingen serie har hållt på så länge och fått så mycket uppmärksamhet (mest positiv).
Man kan vänta tills första delen av Breaking Dawn kommer visserligen, men det är inte samma sak. Men ändå, något får man sysselsätta sig med nu när det är slutet på en era.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0