Missförstådda fyllon?

Glömde berätta om en rolig grej som hände i lördags på spårvagnen när jag var på väg hem.
Jag satt i en vagn och vid en hållplats kom det in tre påverkade (fulla) män. Såklart är det alltid några som flyttar sig, för oftast blir det problem med fyllon. Och då var det en mamma, som antagligen inte är svensk, som flyttade sig och sin son. Då sa ett av fyllona att han tyckte så SYND om de missförstådda invandrarna. Antydde på de som flyttade på sig alltså.

Och jag tyckte det var så jäkla kul. Hade sån lust att gå fram och säga "ursäkta, men jag tyckte det var så lustigt det du sa alldeles nyss. Att de är missförstådda invandrare som det är synd om. Och så sitter du här, klockan tre på lördag eftermiddag, och halsar en öl."
Men jag tror inte han hade tyckt att det hade varit så skoj, så jag sa inte det. Och jag är rätt kass på att dissa folk också. Säger konstiga saker som ingen fattar. Kan nog inte vara elak :P
Men visst var det lite roligt? :)
Dessutom vet jag att det inte var så synd om henne, för hon brukar handla av mig i butiken ibland.
Kul förresten att så många har hittat till min blogg idag. Antagligen för Ranelid vs Englund :P Tycker fortfarande de är barnsliga!


Random bild som jag hittade på Google.. :P

Kommentarer
Postat av: Kashaya

Får väl lov att erkänna att jag aldrig läst något av honom men det är väldigt konstigt att han säger att han har fler läsare än Stieg Larsson, Guillou m.m. när han inte har det... och dessutom då räknar in sina fans på facebook som läsare, vilken författare räknar sina facebook fans som läsare?? Jo han verkar verkligen vilja att folk ska tycka synd om honom men frågan är hur många som verkligen tycker att det är synd om honom

2011-01-11 @ 18:03:10
URL: http://kashaysblogg.blogspot.com
Postat av: Eric

Fyllon? Jag skulle säga "Medelålders män som har hittat meningen med livet". Med lite tur i livet så kommer jag också kunna unna mig en öl kl 15 en lördag om några år ;)

2011-01-11 @ 20:14:33
Postat av: Josie

Eric: Jag tror inte du har en poäng där :P

Möjligtvis kan det vara okej om du sitter hemma med en öl klockan tre på en lördag, men då sitter du inte och skrämmer bort folk iaf :)

Dessutom tror jag nog att det inte var första ölen på den lördagen ;)

2011-01-12 @ 11:14:52
URL: http://fernsehapparat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0