Livet

Nu har jag äntligen läst ut tegelstensboken Livet av Keith Richards.



Det handlar ju om hans liv. Jag visste faktiskt inte så mycket om honom tidigare, har mest hört lite skämt då och då om att han kommer överleva även om jorden bombas. Han och några kackerlackor.
Men han verkar verkligen vara en cool och rolig snubbe. Visserligen lite oberäknelig som får utbrott om något inte går som han vill.
Men väldigt intressant liv har han haft, och det har ju inte slutat än. Har inte lyssnat mycket på The Rolling Stones innan men just nu sitter jag och lyssnar medan jag skriver. :)

Det var lite besvärligt att komma in i boken först, för han hoppade väldigt mycket från nutiden till dåtiden och tillbaks till nuet igen och sedan till en annan dåtid. Men man kommer in i det.
Om man gillar musik eller gillar Stones så är det här en väldigt bra bok. Men jag rekomenderar den till folk som inte har lyssnat så mycket på dem ändå, för det är en väldigt intressant bok. Jag gillar biografier, de är ofta väldigt roliga att läsa. Och hans liv är väldigt händelserikt så det finns nog ingen tråkig stund i boken. Så läs den, gör det nu! :) Och ha Stones som bakgrundsljud.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0