Förmiddagsblogg

Tja, jag har inte fått sova mycket efter mitt inlägg vid fyra-tiden. Läste ut en bok, började på en ny och läste ut den också. När klockan var åtta började jag titta på Animal Planet fast väldigt tyst så jag inte skulle väcka Albin. Det gick väl sådär, han gick upp halv nio.

Jag tror jag mår ganska bra. Inte bra men lite bra. Jag tror att om jag gör något (inte allt för fysiskt krävande) som jag tycker om, så glömmer jag bort att jag inte mår toppen och på så sätt mår jag bättre.
Hängde ni med? Det man inte ska göra är och sitta och oroa sig. "Ånej, nu fick jag sådär ont igen" men jag vet att det är svårt att låta bli. Jag har inte läst någon endaste forskningsrapport att man mår bättre av att oroa sig, det kan man tänka på. Ringde sjukvårdsupplysningen men de sa inte så mycket nytt förutom att jag ska dricka te med honung och kanske vädra lite. Mamma tyckte att jag ska äta esberitox men vi har inget hemma så vi får väl handla. Hade ändå planerat att ta mig till torget och det är nog bra om jag sysselsätter mig lite.

Hoppas att jag orkar med kalas senare annars får jag väl bosätta mig framför någon film.

Kommentarer
Postat av: Gauteane

Hello. Enjoyed your web site :-) ! ! !

2011-05-09 @ 15:11:48
URL: http://gauteane.blog16.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0