Puckot på bussen

Idag när jag åkte hem från jobbet och in till stan för att sedan byta till spåris mot lägenheten så hände det att det gick på tre kontrollanter vid Delsjömotet. De kollade allas biljetter och var nöjda. Men killen på andra sidan gången vägrade. Han bara totalvägrade, fast hans kompisar hade visat sina biljetter.
Och kontrollanterna sa "men kom igen, visa den bara så är det klart sen" men vägrade. Inga hot eller så från kontrollanternas sida men de blev kanske irriterade och tjatade lite på honom så han drog suckande fram sin mobil och visade biljetten. SÅ OTROLIGT PUCKAT.
Han HADE ju en biljett men han vägrade visa den, så barnsligt. Och hans kompis hade tydligen filmat lite med sin mobil så de sa att han fick ta bort det och puckokillen sa att han skulle anmäla Västtrafik och att han hade gjort det förut för då var det övervåld och vad han nu snackade om.
Så när kontrollanterna hade gått lite längre bort sa jag till honom att det var puckat när han hade en biljett att bara vägra sådär. Men han sa "nej, jag vill planka, det är coolt." Killen var väl i min ålder, kanske yngre.
Och jag sa "nej, det är inte coolt att planka, det är puckat."
Han:"Amen, vilka jävla jobb de har!"
Jag: "Ja, det är väl bra att det har ett sånt jobb så de kollar att alla betalar, för det ska man göra."
Han: "Nej, det är coolt att planka."
Jag: "Ja, det är ju så jääävla coolt, va..?"

Blir så himla trött på puckon :P Det är ju inte coolt att planka. Man betalar för saker man använder, t.ex. åka buss eller läsa en bok. Man snattar inte i en affär och man plankar inte på bussen, det är bara losers som gör det.
Jag hoppas ni inte plankar! :P

Nu ska jag iaf sova, vi har kikat på TV:n mest hela dagen men nu ska jag slappna av och läsa lite.
Gonatt!


Vi såg ett läskigt tv-avsnitt med Derren Brown när han hade en seans. Scary!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0