Cirkeln



I början på höstterminen hittas en elev död på gymnasiets toalett i Engelsfors. Det ser ut som självmord men bara sex stycken vet att det inte är sanningen. En natt när månen färgas röd förs sex tonårstjejer till en nedlagd folkpark. De vet inte hur de kommit dit eller varför, men utan varandra kommer de inte att överleva.
De måste skynda sig att komma på varför just de fördes dit innan ännu en elev hittas död...

Detta var en lite läskig bok. Ingen thriller men eftersom jag läser mycket har jag mycket fantasi och kan lätt föreställa mig sakerna som står i böckerna, och om det är en lite läskig bok är det lätt att föreställa sig att man är ute och går och hör någon annans fotsteg men när man vänder sig om är det ingen där. Och så vidare.
Detta är en välskriven bok, som är första delen i en triologi. Jag längtar nog efter andra boken men med lite fasa också :P
Jag läser inte läskiga böcker på kvällen innan jag ska sova utan bara på dagen, annars får jag nog mardrömmar och det vill man ju gärna inte.
Om man gillar spänning, så är detta en riktigt bra bok. Klurig, man vet inte vem det är som är ond eller vem som är god, man får helt enkelt följa författarnas tankar fram till slutet av boken.
Läs den! (Speciellt du, Malin, om du har missat den ;))

Kommentarer
Postat av: Malin

Redan gjort!! Fick manuset av Kicki tidigare i våras! :) JÄTTEBRA!

2011-08-03 @ 20:16:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0