Äntligen fredag!

Hej hopp, sista jobbdagen inför helgen! :) Jag har haft rätt svårt att sova inatt, av någon anledning fick jag för mig att jag glömde bort att andas/inte kunde andas som vanligt. Och man har astma och känner att det inte känns som vanligt och man ska sova, ja, då blir det ju inte bättre när jag tänker på det hela tiden. Det var himla jobbigt eftersom jag var så fruktansvärt trött efter att ha gått upp tidigt igår. Men till slut somnade jag. Vaknade till några gånger men lyckades somna om.
På ett undermedvetet plan är jag kanske nervös inför imorgon. Det är en överraskning som Albin har ordnat, och jag vet inte alls vad som ska hända. Igår fick jag reda på vad jag skulle ha med mig för kläder och att det blir en övernattning. På ett sätt är det lite spännande men det är mest otäckt eftersom jag inte har kontroll över det. Är nog inte mycket för överraskningar.. :P
Men men, nu är det snart dags att jobba! Kommer in med något bildinlägg under dagen, tog några kort igår. Ha det fint och ha en rolig fredag så hörs vi!


Kommentarer
Postat av: Kashaya

Jag skulle älska en sådan överraskning.=) Hoppas du får trevligt iallafall trots att det känns nervöst. Vore kul att se de två bilderna på fina saker sen då.

2011-08-19 @ 12:13:48
URL: http://kashaysblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0