50 sätt att träffa den rätteDen här otroligt roliga boken handlar om Sarah som bor i London, delar lägenhet med sin träningsfantatiska kompis Simon och jobbar som skådespelerska/servitris med sin bästa kompis Julia.
Efter ungefär ett år som singel har Sarah tröttnat och bestämmer sig för att starta en blogg där hon skriver om sina uppdrag när hon provar 50 sätt att träffa den rätte.
Speeddating, internetträffar och kontaktannonser prövas i jakten på den perfekte mannen, som kanske finns närmare än vad man tror..

Lucy-Anne Holmes skriver otroligt roligt och intressant! Hon är en superbra blandning av Marian Keyes böcker, Bridget Jones dagbok, Sophie Kinsellas böcker och böckerna som Lauren Weisberger skriver. Alltså, chiclit när den är som allra bäst! Skrattade när Sarah hittar på tokheter och litar på fel människor och svär grovt och ofta. :) Vill man ha en rolig tjejbok är denna perfekt för alla som har humor!
Den är för en yngre publik än Bridget Jones, som i jämförelse med denna boken känns medelålders.
Läs, läs, läs!!

Kommentarer
Postat av: Helen på Basil

Hej,Kul att du gillade boken. Har ej din mejl så jag skriver här. Vi på Basil har just nu en tävling på Facebook där du kan vinna trisslotter + bok om du kommer med förslag på titel till uppföljaren till "50 sätt".Hoppas du vill vara med.https://www.facebook.com/event.php?eid=129514337149014

2011-09-29 @ 10:33:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin OlssonRSS 2.0