Vad mina döttrar bör veta



Denna boken handlar om Barbra som har cancer och går bort och om de brev som hon har lämnat till sina fyra döttrar för att de ska klara av livet utan henne lättare och bättre. Men det var kanske inte en sådan bra plan ändå?

Chic-lit, spännande och bra. Lite konstig då och då, det kändes lite påtvingat "vänskapligt" i boken ibland. Smeknamn som inte kändes "normala" utan bara konstiga och lite småsaker. Men annars var den bra och det var faktiskt svårt att lägga den ifrån sig. Jag gillar att läsa böcker där man får följa flera personers liv och inte bara en enda persons liv. Det känns lite som Love Actually, och det gillar jag :)
Intressant för dig som gillar chic-lit!

Kommentarer
Postat av: Madeleine

Hej!

Jag heter Madeleine och studerar just nu på högskola. Jag skriver för tillfället på en D-uppsats som kommer att handla om bloggares syn vad som är privat vs. offentligt samt. hur man bloggar och varför. Som underlag för uppsatsen kommer jag att genomföra en enkätstudie och undrar därför om du skulle kunna tänka dig att delta i denna. Enkäten kommer att läggas ut på internet och du svarar anonymt. Den kommer gissningsvis ta mellan 5-15 minuter att fylla i. Själva enkätundersökningen kommer att äga rum första veckan i maj.



Jag vore tacksam om du kunde meddela i ett mail om du kan tänka dig att ställa upp. Även om du inte vill vara med skulle det underlätta om du ville meddela detta.



Vänliga hälsningar

Madeleine

2011-04-27 @ 11:07:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0