Modemanifestet



Idag läste jag ut denna boken. Det handlar en del om Sofia som vill bli av med sin överviktiga garderob och bestämmer sig för att ha ett shoppingfritt år och lära känna sin garderob och veta vad hon har i den. Lite krångligt var det, eftersom hon bevakar modeveckorna och där har alla nytt medan hon hade samma klänning på en vecka. Men hon fixade det, och om hon kan göra det så kan väl vem som helst det också?

Jag tycker boken var himla intressant och funderar själv på att ha ett shoppingfritt år. Fast då får jag nog inte bara ta med kläder i beräkningen och utan också filmer och böcker. :P Köper alldeles för mycket sånna. Det skulle vara intressant att se hur man klarar sig och hur mycket pengar man sparar.
Visserligen shoppar jag inte kläder så ofta, så det hade väl funkat men just böcker är jag väldigt svag för :) Och filmer. Vi får se, jag kanske har lite shopping detox och bloggar om det ;)
Jag tycker iaf att boken är värd att läsas av alla eftersom den behandlar shopping- och modehysterin, att man ska ha det allra senaste och köper modekopior och dylikt. Intressanta tips hur man kan göra om sina kläder finns också i boken. Så läs den nu! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0