Det är jag som är moroten!

Det hände en så rolig och gullig grej idag! Jag ville ha thaimat, så jag ringde och beställde och så tog vi en spårvagn dit. Jag är alltid kräsen och lurig och har krångliga beställningar men den jag alltid tar heter nummer 5 och då vill jag inte ha vitlök eller annat grejs, så beställningen går såhär: jag vill bara ha nudlar, kyckling, broccoli och morötter. Tack. :) Säger det tydligt så inget ska bli fel.
När vi kommer dit får vi vänta lite för det är fler som vill ha god thaimat. När jag kommer fram ska vi köpa lite räkchips så hon tror vi bara ska ha det men så säger jag att vi skulle ha två nummer 5 också. Hon känner igen mig på rösten och säger "åååh, det är du som är moroten!" Så gulligt! :) Med thailändsk brytning också såklart! :) Jag skrattade länge åt det, nästan hela vägen hem :P
Hoppas hon säger det nästa gång också ;)

Nu ska jag dricka lite påskmust från Grebbestad (nära vårt sommarställe) och kanske äta lite godis. Snart börjar också Top Gear! :) Har hunnit med att måla naglarna och titta på några avsnitt av Glamourama också! :)


Den är inte lika söt och sockrad som vanlig must, väldigt god!


Lite dålig bild men älskar denna färgen. Tror den heter blueberry purple eller så.


Ännu sämre bild men ni ser att det är rosa iaf. :P Det är typ chockrosa, syns inte så bra. Ja, jag har målat utanför, fixar det imorgon när allt har torkat ordentligt :)

Skönt att göra fingrarna och tårna fina inför vår och sommaren! Om jag inte kommer in sedan, så säger jag gonatt redan nu :) Imorgon får ni en bokrecension, ska försöka blogga men ska hinna med att tvätta och deklarera också. Hörs!

Kommentarer
Postat av: Kashaya

Måste också ta mig tid och måla naglarna känner jag.. JAg bor i Sthlm, du då?

2011-04-27 @ 00:06:11
URL: http://kashaysblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0