Lyxfällan

Jag satt och kikade på TV3play förresten och då såg jag Lyxfällan med tjejen som inte hade någon inkomst men shoppade ändå för 36000 i månaden. Har ni sett det? Vanita heter hon.
Urbota dum tjej. Från Skövde tydligen?
Det är kanske inte alla som vet det, det kanske är fler ungdomar som går runt och inte förstår att när man arbetar får man pengar och för pengarna kan man köpa saker som t.ex. mat eller kläder. Vad man nu vill. För sina egna ihoptjänade pengar. Inte leva på skulder.
Bad, bad thing, kids. Jag har aldrig någonsin och kommer aldrig betala något på kredit. Det har programmen med Lyxfällan lärt mig. Hoppas ni vet det också.

Det som jag störde mig på var att hon inte hade bott i Sthlm ett halvår ens men ändå ville vara superglammig och gå ut fyra gånger i veckan och spendera massor på designerväskor. Men när hon väl hade fått jobb på Subway så jobbade hon bara där i två dagar och slutade sedan för det var "inte tillräckligt glammigt". Eh, nej, hur många jobb är glammiga egentligen?
Man får suck it up och jobba, speciellt när man har massor av skulder. Jag har inga, som tur är, men om jag nu skulle ha det så skulle jag försöka jobba så mycket som det bara skulle gå, ta alla möjliga extrajobb om jag kunde och inte bry mig om om det var glammigt nog.
Puh, nu har jag avreagerat mig lite. Nu ska jag nog göra lite nyponsoppa och mysa med Albin som spelar tv-spel. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0