Little Big Planet

Albin har tjatat lite på mig att jag ska spela mer Little Big Planet men jag tycker nog inte att det är lika roligt som han gör, även fast det är lite kul :)
Så nu har jag börjat spela själv (en av våra kontroller till PS3:an är trasig så vi har bara en att spela med) och han tittar på, och han tycker tydligen det är jättekul :) Så det blir ju roligt för mig också!
Nu är jag redan sömnig. Ska kanske gå och lägga mig och läsa lite. Har slukat massa böcker på sistone, så jag har några att recensera. Men ska börja på en nygammal nu: Liftarens guide till Galaxen. Har läst den några ggr redan men de böckerna är så bra så jag vill läsa om dem! I år kom också del sex av tre, som inte är skriven av Douglas Adams, som tyvärr är död, utan en annan författare. Så jag tänkte först läsa om de gamla böckerna och sedan den nya boken för att se hur likt/olikt de skriver.
Spännande. Om man inte orkar läsa böckerna kan man se filmen från 2005 med bl.a. Zooey Deschanel, Bill Nighy och Martin Freeman. Den är också himla kul.

Men men, nog om det. Nu ska jag nog gå och mysa med min bok. Det vore kul om alla hade haft en mysig helg, men ni säger inget så.. :P
Har förresten sett bilderna från mammas kamera och lägger upp de bästa i veckan.

Kommentarer
Postat av: Piia

Kolla in & säg vad du tycker om filmen!? :)



Little big planet, så roligt spel! :D

2010-11-14 @ 23:08:14
URL: http://ppiia.blogg.se/
Postat av: Katarina

Hoppas du har haft en trevlig helg :)

2010-11-14 @ 23:36:56
URL: http://katariiinas.blogg.se/
Postat av: tina

Najs blogg:D !

kolla gärna in min med och kommentera något :)

2010-11-14 @ 23:39:02
URL: http://tiiinaandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0