Skira sommarklänningar och skostädning

Nu när det regnar sitter jag och drömmer om skira sommarklänningar och lätta kjolar att ha när solen skiner som allra bäst. Typiskt, eller hur? :)
Idag köpte jag en jättefin sommarklänning, jag kände mig så fin och somrig. Och flickig. :) På Kappahl finns många fina klänningar just nu. En var lång och fin men jag kunde inte bestämma mig om jag såg ut som att jag vore gravid eller som att jag vore en gudinna. Så jag hoppade den. Men här är en bild på den jag köpte iaf!


Lite osmidigt att hänga den på toalettdörren men det får bli så. :P Fin va?


Massa fina detaljer.


Blommor! Jag längtar tills det blir sommar och jag kan använda den! Kan visserligen använda den nu men då får jag ha strumpbyxor och jacka eller så, och vill helst inte det. Vill springa runt barfota i den :)

Jag har städat och ordnat lite också. Fixade bland filmerna så nu står alla i ordning. Plockade undan vinterskorna och andra skor som jag inte kommer använda på ett tag och satte istället fram mina sommarskor och andra skor jag använder ofta.


Mycket svart, men även lite färgglatt. Bakom döljer sig ett par vita tygskor och svarta ballerinas. Alltid bra att ha på sommaren.

Nu sitter jag och har inte så mycket att göra. Väntar på att Albin ska komma hem, så vi kan laga mat eller göra något kul. Egentligen hade vi tänkt att cykla idag eller gå på Lisebergs trädgårdsdagar men det regnar ju så det hade inte varit roligt. Då är jag hellre hemma.
Det ska tydligen regna imorgon också. Typiskt! Men då kan man ju ha en slappdag inomhus och slippa ha dåligt samvete för att man tittar på film mitt på dagen. Love it! :)
Jag funderar på att sätta mig och se Coco avant Chanel nu, den har jag faktiskt bara sett EN gång. Det är nog dags nu alltså :)
Ciao!

Kommentarer
Postat av: sissel

fin kläning! i like! vill också se cocco channel har du den på dvd?

2010-05-09 @ 21:42:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0