Minigolftävling

Idag var vi ju i Slottskogen och spelade minigolf. Jag har inte spelat på flera år men det var lika roligt som förr! Det gick rätt bra för mig, mindre bra för Albin och det påverkade hans humör en del.
Jag kan "skylla" på att jag har spelat golf tidigare. Jag har visserligen bara gult kort (när man har vitt kort får man spela på en bana) så har inte spelat mycket men nästan hela släkten spelar så jag vet ju hur man gör.
Många missar var att man sköt pyttepyttelite för hårt. Störande :P
Men det var kul!
Jag vann btw, är fruktansvärt stolt. Brukar inte vara bättre på mycket än Albin (kanske mode och hästar då. :P) så det kändes bra att jag var lite duktig på något.
Och jag fick ett hole-in-one! Aldrig fått på minigolf tror jag. Inte på vanlig heller. Men det var faktiskt riktigt roligt! :)


Det var änder på banan! Tokigt!


Jag vet hur man ska stå när man ska putta... ;)


Såhär glad var jag efter mitt hole-in-one! Det ser ut som jag är piercad i tungan men så är inte fallet.


Albin fick ett under par och han är mycket stolt.

Efter golfen åt vi glass och sedan skulle vi cykla och äta sen lunch (kvart i fyra). Vi träffade på en av Albins kompisar och stod och pratade ett tag och sedan cyklade vi till Järntorget och åt på en grill. Hamburgertallrik, mums! Efter det skulle vi cykla hem. Då började det åska. Och dugga så smått. Men vi fortsatte. Då öppnade sig himlen över oss! Vi blev kanonblöta jättesnabbt och tog skydd under en stor bok i Slottskogen. Efter mycket tjat från min sida cyklade vi vidare i ösregnet. Det var inget kallt regn men det var mycket.


Vi vilade oss i en tunnel. Vi blev blöta!!


Albin var också himla blöt.

Det var skönt att komma hem och slinka in i en hellång klänning jag fick från LaRedoute idag. Den är visserligen svart och väääldigt lång, så det ser lite konstigt ut tror jag. Och så är den urringar och det ser bara konstigt ut med min vanliga bh. Men man får väl prova sig fram.
Nu ska vi se på film, en thailändsk film, krig eller hej hopp. Vi får se vad det är :) Nyss såg jag Tillsammans är man mindre ensam med Audrey Tatou. Den är baserad på boken av Anna Gavalda som jag tyckte om.
Jag tyckte om filmen också, även fast den inte var som jag "hade tänkt mig". :) Men det blir det ju aldrig. Som man tänkt sig menar jag, iaf om film. Men vi hörs imorgon.
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0