Dagens outfit och andra inlägg i modebloggsdebatten recension

Yes, nu kommer äntligen recensionen!


Marias Soxbos bok.

Boken handlar om modebloggar, bloggarnas framfart, framtid, vilka som bloggar m.m. Jag tyckte att det var väldigt intressant att läsa tidningar vs. modebloggar. Lönar det sig verkligen emd en tidning om bloggarna hinner skriva om saker fortare?
Jag tror det. Det är lyxigt att krypa upp i soffhörnet med en ny tidning och titta på modejobben och alla tips, läsa intervjuer, ja allt! Det är kul att få information snabbt men det är ju skillnad om det är välskrivet i en tidning jämfört med stavfel och hundra utropstecken. Det känns inte lika proffsigt som en tidning.
Men inte mindre underhållande.
Boken tar upp flera olika bloggar och de ger tips om man skulle sarta en egen blogg, hur man ska göra och så.

Den är verkligen läsvärd, himla intressant och om ni läser denna recensionen så gillar ni bloggar och om ni gillar böcker också, så är denna boken perfekt för er!
Jag tyckte verkligen om den, och det säger mycket. :)
Nu kikar vi lite på Top Gear. Konstigt att man kan vara modeintresserad, älska böcker och samtidigt gilla att kolla på ett bilprogram :P
Kommer kanske in senare, annars så hörs vi imorgon. Ska till vårdcentralen vid kvart i elva men annars har jag inget för mig på resten av dagen. På kvällen är det SATC 2-premiär! Yay!
Har redan bestämt vilken klänning jag ska ha :P Funderar på att cykla men vit klänning och cykel... Jag är rädd. Speciellt om det ska regna, hemska tanke. Vi får se vad det är för väder imorgon.
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0