Animal cops

Jag tittar på Animal Planet just nu och det är ett program där djurpoliser räddar skadade eller dåligt skötta djur. Ibland kan det vara lite hemskt, hundar som har fästingar överallt eller hästar som man ser alla revbenen på eller döda djur bland levande osv.
Det är intressant på ett konstigt sätt, intressant att se hur folk funkar, man tror inte att det är sant att de kan misshandla djur på sådana sätt. Vissa är okunniga, men de flesta låter medvetet bli att gå till vetrinären för de har inte råd eller bryr sig inte, eller skaffar för många djur och kan inte ta hand om dem... Det är så himla synd om alla djuren.

På tal om trevligare saker så blev jag väckt kvart i sex av en glad liten hund. Men jag sa att jag vägrade gå upp och gick och la mig igen så han gav upp men kvart över sju, DÅ skulle jag minsann upp. Bara att ge upp, gå upp och ge honom mat och medicin och sedan ut på morgonpromenad och sedan vänta på att han skulle få skjuts till dagis.
Sedan har vi softat. Vi tittade både igår och idag på program om Tokyo, riktigt kul och intressant faktiskt. Och Albin verkade tycka det också. Många saker är konstiga men ofta roliga.
Nu har han åkt hem för att spela spel och jag väntar på att jobba vid halv tre. Ska softa lite innan dess, äta lite lunch, läsa lite och titta på ett Miss Marple-avsnitt som jag har spelat in.
Vi hörs väl sedan antar jag :)
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0