Afrodites klinik för motvilliga älskande

Jag läste ut Marika Cobbold Hjörnes bok Afrodites klinik för motvilliga älskande häromdagen.



Det är en roman, lite chiclit men inte mycket.
Det handlar om Rebecca som är kärleksromansförfattare som plötsligt slutar tro på det hon skriver om, alltså kärlek. Iaf romantisk kärlek. Och det tycker inte Afrodite och hennes son Eros om. De försöker påverka henne ifrån Olympus medan de häcklas av de andra gudarna.
De får kika tillbaka i tiden hur det var när Rebecca var liten och om det hände något speciellt då. Och då får de reda på något viktigt...

Jag tyckte att den var rätt bra, lite för cynisk och lite för puttesnuttig ibland. Jag tyckte om att läsa den men det var ingen bok som jag fastnade för och inte kunde sluta läsa. Men den var mysig att försvinna bort i, när bussresorna var alltför trista.
Den var lite högtravande ibland, mycket uppstudsigt språk när de skulle förklara varför eller varför inte romantisk kärlek fanns i debatter osv.
Men det finns säkert folk som tycker att den är rolig att läsa, så då rekomenderar jag den till er. :)
Imorgon recenserar jag Mörkrets märke.


Just nu sitter jag i Mölnlycke och väntar på att mamma och Oliver ska komma så att vi kan promenera. Efter promenaden kommer Albin hit och vi äter mat. Sounds fun :)
Tidigare har vi cyklat lite, vi åt lunch på Toui's thaikök och handlade lite. Det är varmt idag och glass hade aldrig smakat så gott! :)
Det är riktigt mysigt att det är varmt men jag var inte riktigt beredd på det så jag får ha shorts imorgon. Utan strumpbyxor! Eller kanske en somrig klänning..!
Imorgon ska vi nog spela minigolf och picknicka. Och jag måste tvätta, blöö.. :( Men det blir nog kul. Jag tror att det inte skulle bli lika fint imorgon som det var idag men det gör inget.
Nu ska jag dra men vi hörs antingen ikväll eller imorgon!
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0