The brightest star in the sky

Marian Keyes, för övrigt min älsklingsförfattare, har skrivit The Brightest Star in the Sky. Läste ut den häromdagen. Hennes böcker berättar nästan alltid något sorgligt man måste konfrontera men det känns ändå hoppfullt när man läser böckerna. Man måste ju få ha hoppet kvar, jag tror att det är viktigt för henne att förmedla.
Det handlar om personerna som bor i ett fyravåningshus (om jag minns rätt) och deras liv. Lite som hennes gamla böcker fast med fler karaktärer.
Alla har olika problem att möta, och oftast ensamma. Man möter ofta problem ensamma i livet.
Jag gillar Lydia, som älskar ord som slutar på "sk" som Gdansk osv. Och det är lite irländska uttryck och sådant, which I love. Men så bor hon på Irland också.



Jag gillade den mycket. Det var lite krånligt att läsa den på engelska eftersom jag inte fattar alla ord men orkar inte heller slå upp dem. Men jag har den på svenska också, fick den häromdagen, så jag kan ju läsa om den igen och då läsa grundligare. Läs den! Den är bra!
Jag undrar när det kommer en till bok om familjen Walsh. Det borde komma en om Helen, för hon är den yngsta av systrarna som inte har porträtterats än. Spännande, spännande..

Nu har vi sett klart Batman Returns. Imorgon ska vi kanske se på nästa film med Val Kilmer som Batman och Jim Carey som The Riddler och Tommy Lee Jones som Two-Face. Tror att Nicole Kidman är med som någon psykolog också. Yes yes.
Imorgon är det jobb men jag slutar kl 15. Åker hem och sedan ska jag träffa Sissel! Yay! Vi ska nog dricka te eller äta glass och prata. Hon har ju pluggat i Halmstad hur länge som helst nu, så det finns mycket att prata om. Vi hörs imorgon!
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0