Molniga torsdag

Det är mulet ute. Känns lite trist.
Men snart ska jag till frisören, och tänker och hoppas att hon klipper mig som jag vill och att jag blir fin! Vet inte om jag ska be min kusin fixa håret på mig.. Vi kanske ska bada där, och då känns det lite onödigt.
Äsch, hon kanske kan fixa det innan vi åker hem. Hon är duktig på sånt :)

Hoppas ni gillade videosarna jag la upp igår kväll. Jag tycker de är riktigt roliga. Innan Twilight kom ut på dvd satt jag och tittade på den videon ofta, ofta, för de har ju samma musik, nästan exakt samma kläder och bra rekvisita. Så det känns nästan som filmen :) Jag får ta och se om filmerna innan jag går på bio och ser den tredje.
Ska ni gå på Twilight Movie Night? Jag tror jag hoppar det faktiskt. Jag skulle få så ont i rumpan av att sitta stilla så länge :P Och tänk om publiken är jobbig? Ibland är det himla jobbigt med folk som viskar eller prasslar eller hostar mycket (även om de inte kan hjälpa det, så är det ändå jobbigt). Tänk er då att stå ut med det under tre filmer, typ 6 timmar eller vad blir det?
Ja, jisses. Så jag skippar det :P
S sa att hon kanske vill gå med mig på Kent i augusti. Det hade varit roligt! :) Vi får se om hon får tag på en biljett. Så slipper jag gå själv, fast jag hade nog fixat det ändå. Modiga lilla jag.
Nej, nu ska jag duscha.
Ciao!

Kommentarer
Postat av: Minnali

lycka till hos frisören :)

2010-06-10 @ 10:59:09
URL: http://minnalis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0