Jäklar!

Jag sitter och är rädd och nervös. Jag håller på att tvätta fönstrena och då hängde jag gardinerna på balkongkanten för att de skulle vädras lite och vara ur vägen.
Helt plötsligt hör jag ett "tjong!" och två av gardinerna har åkt ner på grannens balkong!
Jag gick ner och ringde på men det var ingen som öppnade så jag kunde inte ta tillbaks dem. Jag är lite rädd för henne, kallar henne för surgrannen för hon är nästan alltid redo att klaga på någonting, speciellt om hon tror att vi är skyldiga. En gång glömde vi bort tiden i tvättstugan och sprang ner fem, tio minuter för sent. Då ville hon inte öppna. Vi hade ju inga saker i tvättmaskinen utan i torkskåpet och det använder man ju inte den första timmen liksom.
Men hon var skitsur ändå. Vi gjorde det inte med flit men sedan dess har hon varit grinig, tycker iaf jag. Albin har blivit vän med henne :P Men mig gillar hon inte.
Dumma tant!
Jag vågar inte gå ner och ringa på igen. Förresten är hon väl inte hemma ändå. Albin får gå ner när han har slutat :P Han slutar om tjugo minuter.
Suck. Vad krångligt det kan bli.
Fönstrena är iaf lite finare. Jag orkar inte öppna dem och fixa mellan glasen men har gjort utsidan och några insidor och det ser fint ut. Förutom att det blev massa skräp på golvet som jag ska dammsuga upp. Hinken använde jag nästan inte ens. Tusan, den som var så fin :)

Nu ska jag nog se en film för att lugna mina nerver.
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0