Ett liv i rampljuset

Hej hopp, nu är jag hemma igen.
Har visserligen varit hemma ett tag men har tagit det lugnt och tittat på TV och sådant, så det är först nu jag kollar bloggen.
Har läst ut en bok idag. En bok på typ sju timmar, eller mindre. Det ni! :P
Det var Paris Hilton - Ett liv i rampljuset av Chas Newkey-Burden.



Usch, vad kasst. Visst, det var lite fakta med men det var ju typ en hyllningsbok till henne och det är jag verkligen inte intresserad av att läsa. Jag hade hoppats på att det var en bok som dissade henne som t.ex. Jerry Oppenheimers bok Huset Hilton, som visserligen inte handlar så mycket om just Paris utan om hennes släkt men den var ändå intressant och rolig.
Denna jag läste idag däremot var tråkig. Det kanske var tänkt som en "fakta"bok men det blev så genomskinligt när han försvarade henne när hon hade gjort fel. Och glömde att berätta vissa fakta på saker hon hade gjort som inte var så bra. "Åh, det är så synd om Paris, hon kommer att hamna i fängelse för hon körde rattfull och fick körkortet indraget men körde bil ändå och blev stoppad tre ggr. Andra gången fick hon skriva på något och när de stoppade henne tredje gången blev hon åtalad. Men det är så synd om henne, hon är bäst" Hon är tydligen en trafikfara och inget bra föredöme för unga tjejer.
Jaja. Jag ska inte bli upprörd :P Men boken var rätt kass. Blev bara så trött på hans ursäkter när någon kritiserade henne. Han är säkert ett fan men då borde det inte hetat biografi utan något annat. En biografi är ju mer neutralt, man ska inte ha åsikter utan berätta fakta. Iaf enligt mig. Det blir ju inte roligt annars.
Om inte personen har skrivit en egen biografi förstås, då får den ju skriva vad den vill.

Jaja. Imorgon är det jobb och efter det blir det mysmiddag med Albin! Längtar redan :)
Nu ligger sötnosen och sover i soffan. Han är så söt. Jag bäddade ner honom under en filt och bökade in en kudde under hans huvud. Yep, hönsmamma.
Imorgon kommer nog mina spel, så jag kan spela på onsdag! Visserligen ska jag tvätta och damma då, och träffa Sissel men jag kan nog hinna med allt.
Nu är det nog sovadags snart, är också himla trött. Undrar vad jag ska ha på mig på resturangen imorgon.. Får gå och leta upp något nu.
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0