Ny bloggbakgrund

Jag sitter och funderar på om jag kanske ska fundera ut en ny bakgrund till bloggen.


Kul fakta: jag sökte lite snabbt på "bloggbakgrunder" och på sidan två kom denna bilden upp på älsklingens gamla bakgrund. Det ni! :P

Den jag har nu är fin och lite lugn sådär, men jag undrar om det inte vore roligare med lite mer färg, kanske stark lila och lite andra färger.
Kanske ändra upplägget lite.
Och försöka klura ut hur jag fixar olika kategorier, vad jag ska ha för några och sånt. Kanske boktips i en, klädinköp i en annan, privat i en...
Vi får se, jag får konferera med min bloggfixare, a.k.a. Albin (fästman och allmänt gosig) när han kommer hem.

Jag har tränat liiite på Wii Fit Plus. Det är lite coolt, den visar hur många kalorier jag har bränt. Vilket är bra, men jag orkar nog inte riktigt bry mig om det. Om jag känner att jag har ansträngt mig behöver jag inte ha något speciellt kalorimål utan bara känna mig nöjd med att jag tränat lite.
Jag provade på att cykla, köra segway, hinderbana, kasta snöboll, räkna siffror, rytmparad, kung fu-rytm(-grejs) och lite annat. Det är lite svårt eftersom det var första gången men det gick rätt bra på de flesta grejerna.
Jag är bra, yeah! :)


Har också läst ut Blondinbellas bok. Kan komma in med en recension senare. Jag började ju läsa den för ett tag sedan men har inte riktigt hunnit, så det har tagit lite tid men nu är den slut iaf. Ska hitta en ny bok jag kan sluka!
Men nu ska jag nog snart äta lite lunch. Igår köpte Albin och jag några kycklingspett på Hemköp och en baugette till, som vi tänkte äta igår men vi hann inte så jag tänkte njuta av det idag, Albin får njuta av sin mat på jobbet. Jag köpte sweet chili-spett och älsklingen köpte texas honey-spett, tror jag det var.
Får fota sedan, de såg goda ut :)
Hörs lite senare.
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0