Lägenhetsfest

Jag stack iväg till Castro igår, men jag tänker tydligen inte på samma sätt som annat folk. Jag fick för mig att det skulle vara inflyttningsfest mellan 18 och 20, så då kom jag lite efter sex. Men då var det ingen där, och Castro hade inte ens duschat så jag satte mig och läste Marilyn Mansons biografi (rätt creepy) medan han duschade. Vid typ sjutiden kom hans jobbarkollega. Vid åtta kom det väl lite fler folk.
Så jag har lärt mig att inte komma så tidigt nästa gång :P För festen tog inte slut vid åtta, men jag stack vid typ halv tolv. Jag visste inte heller att folk skulle ut efteråt så jag hade ingen plånbok och leg med mig.
Inget att dricka heller, eftersom jag tydligen fattade fel :P

Det var iaf trevligt att träffa gamla klasskompisar och annat bös från gymnasietiden och lite nytt folk :)
Jag försökte mingla liiite, är inte så bra på det. Satt vid soffan ett tag, förflyttade mig sedan till sovrummet där folk satt vid datorn, sedan till köket och sedan tillbaks till soffan. Kollade var det var roligast. Ganska smart faktiskt :) Får jag göra mer!
Vid åttatiden imorse väckte grannarna oss med sin jävla radio. Det är skönt att vi slipper det om ett tag, hoppas inte nya grannarna håller på så, annars får man väl försöka säga till.
Jag tror att det är grannarna övanför som håller på med radion men Albin tror att det är dem på andra sidan väggen eller nedanför. Och jag orkar inte smyga runt i trapphuset för att lyssna vid folks dörrar. Så lite lönlöst.

Men nu har jag ätit frukost och ska ta det lite lugnt. Visserligen ska jag byta sängkläder, kanske damma lite och perhaps packa lite saker. Kanske spela lite Wii. Så det blir väl ingen hellugn söndag. Men jag kommer nog glömma bort att damma, så det är en sak mindre att oroa sig för. :)
Ha en mysig söndag!
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0