Cookies love milk

God morgon!
Nu är jag vaken och uppe och nyduschad och fräsch. Känns bra.
Jag gick upp halv nio för att äta frukost och sedan städa badrummet, diska, tvinga Albin att bädda och annat pyssel och medan jag dammade kom kvinnan som ville kika på lägenheten.
För tidigt! Hon kom minst fem minuter för tidigt :P Så jag var inte klar, men det spelade väl mindre roll. Hon var inte jättetrevlig och verkade inte så himla intresserad men man vet ju inte. Vissa har inte mycket sociala skills, hon kanske var jätteintresserad men vi såg det inte :P

Jaja, nu är det iaf dammat i sovrummet :)
Idag hade jag tänkt att handla lite med mat med min sambo och tillika älskling och fästman. Sedan blir det kanske en promenad med mamma i Botaniska och sedan kalas.
Måste komma ihåg att köpa en inflyttningspresent när jag är på torget!
På kalaset och inflyttningsfesten (jag åker direkt efter kalaset) ska jag ha min Cookies love milk-tröja, den blå jag visade för något inlägg sedan. Plus en fin kjol, tror jag bestämt. Det är ingen dresscode, vad jag vet.


Imorgon ska jag faktiskt börja packa ner lite böcker, filmer och skor som jag inte använder så mycket. Det är ju lika bra att få det gjort så kanske vi kan ställa dit några kartonger på onsdag eller torsdag redan. Så blir det lite mindre stressigt. Eller så. Vi har planerat att försöka flytta alla grejer innan Albin åker till Spanien, alltså innan 27 september ungefär. Hoppas vi fixar det.
Men nu ska jag gå och fixa håret. Vi hörs kanske senare, annars kommer inlägg imorgon!
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0