VIP-mingel

Nu har jag varit på Topshops VIP-shopping. Jag shoppade bara ett par örhängen, fick en tråkig goodiebag. En tidning och ett linne i strl 36. Frågade snällt om man möjligtvis kunde få byta till en 38:a men då blev hon nästan grinig och sa att man inte får byta, "det är ju gratis, ta det!". Eh, okej.
Folk ville nog inte shoppa utan mest dricka öl och mingla. Sara och jag tröttnade snabbt och drog efter 40 minuter, men då hade vi fått stå i kö i tio minuter extra, eftersom Topshop aldrig släpper in i tid. Ganska dåligt av dem. Dessutom hade vi dumma människor som stod framför oss i kön och rökte flera cigaretter. Jag menar, kom igen..! Man står inte och röker i en kö, om man inte möjligtvis är dum i huvudet.
No surprise there...

Jaja, ska inte bara gnälla.
Men är lite trött och ska gå och lägga mig strax. Tycker att det är tråkig att vara ensam, som jag är nu. Mamma och pappa är på landet.
Har tittat på Anna Anka söker assistent och Modehuset Chanel. Jag bara älskar Modehuset Chanel! Det är så roligt att titta på, älskar alla sömmerskor, älskar franskan, älskar hur de filmar, ALLT! :)
Titta på det, det är jättekul! Det finns på svt play.
Nu ska jag sova men bloggar imorgon innan jobbet.
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0