VIP-frukostshopping

Hej hopp!
Nu är jag nyligen hemkommen från H&M:s frukostshopping. Man fick frukost där, men jag hade redan ätit mackor så jag skippade det. Tog lite te när vi gick.
Vi gick runt och velade lite, jag provade två grejer men lämnade tillbaks dem. Sara hittade en tröja men ångrade sig och köpte den inte. Jag köpte ett par strumpbyxor. Jag fick Toria att köpa en ursnygg axelbandslös klänning i söt rosa och jag köpte ett par jeans, boyfriendstyle. Känns bra.
Efter det gick vi runt och velade lite. Jag har glömt hur det är att shoppa med Toria :) Hon vill gärna gå runt och kolla så hon inte har glömt något, det tycker jag om. Det är trevligt.
Iaf, Sara gick till jobbet efter 40 minuter, eller så. Då var klockan nog tio över åtta. När Toria oich jag var klara var klockan nog halv tio. (!) För Toria hade hittat en jättesöt kofta/kavaj som jag övertalade henne att köpa.
Och vi skvallrade samtidigt såklart! Jag tror alltid att jag har det smaskigaste skvallret, men hon lyckas alltid toppa mig :P Tusan.
Sedan gick vi ner till nedervåningen och hittade en söt tröja, som vi båda gillade. Collagetröja med en rosett på sidan av axeln, urgullig. Toria provade den och var snygg i den men ångrade sig och köpte den inte. Jag hittade mina shorts som jag letade efter, de blå! Dock lite ljusare än vad jag hade tänkt men i min storlek och de jag hade tänkt att köpa från början. Score! Köpte tröjan med rosetten också.
Inte bra att shoppa med Toria, hon hittar alltid massa bra grejer :P Efter det tog vi lite kaffe (jag tog te) och satte oss och pratade en stund. Jag är ju ledig idag och Toria börjar inte förrän tre, fast hon skulle träna innan. Men det var kul att sitta och prata, det var längesen sist.
Klockan närmade sig tio och vi gick iväg för att jag skulle visa henne de perfekta skorna. Hon tyckte nog om dem men ville inte köpa. Och man ska ju vara säker när man köper skor, speciellt om de är lite dyra. Men jag gjorde min plikt och visade henne dem iaf :P

Nu sitter jag här hemma i Mölnlycke och ska nog städa huset snart. Lovade mamma.
Och packa lite till senare. Och ikväll är det VIP hos Topshop. Tror inte jag köper något där, allt är lite dyrt. Och jag har inget sug efter något speciellt. Men det är alltid kul att titta, och Sara hade nog spanat in lite saker så jag kan vara där och vara moraliskt stöd och peppa henne till att köpa saker, så som jag gjorde med Toria :) Om man är snygg i något ska man köpa det, för om man ångrar sig så kommer det försvinna, trust me, I know. :P

Har några foton, glömde fota eftersom vi hade så trevligt men något har jag allt. Får fota mer ikväll.


Toria, slightly crazy av all shopping :)


Vem vill inte ha en badrumsmatta som väst? Jag bara undrar. Sonias verk of course. :)


Lite dålig bild på jeansen, men det kommer bättre bild later on.


Hej, det är ett pariserhjul i centrum. Fånigheter, det räckte väl med hjulet hos Liseberg?

Jag har börjat läsa Maus-boken om andra världskriget. Faktiskt riktigt intressant och bra. Läs den, om ni får tid!
Nu ska jag gå och vara en duktig dotter och städa men jag skriver mer ikväll!
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0