Star of India

Äntligen hemma!
Det var lite tråkigt att åka buss i två timmar, för jag blev lite åksjuk när jag läste Cosmo. So uncool! :(
Men men, det gick bra iaf. Dock blev det minus på mitt busskort men det har jag fixat nu.
Castro var lite sen, vilket var trist eftersom jag inte hade ätit sen min frukost vid halv tio så jag var jättehungrig! När han kom så letade jag snabbt upp min favoritresturang, Star of India som väldigt lägligt har buffé på helger. Typ sex sju rätter att välja bland. Jag älskar chicken tikka masala men provade också butter chicken, som är alldeles för söt för mig. Men naanbrödet var gott som vanligt.
Vi satt där i en och en halv timme och snackade om körkort, komiker, filmer, gamla klasskompisar och allt möjligt. Det var rikigt roligt. Vi får ha en filmkväll snart, det hade vi jämt när vi gick på gymnasiet. Nästan varje helg drog vi ihop ett gäng folk och såg film. Myspys.

Nu är jag iaf hemma och vet inte riktigt vad jag ska göra. Mamma och pappa har inte kommit hem än, så det är lite småtråkigt. Sitter i ett par högklackade skor och försöker gå in dem, typ. :)
Får fota dem sen, har inte gjort det fast jag köpte dem för ett tag sedan. Och ett par snygga byxor från Zara har jag också glömt att fota, lägger upp bilder sen för sladden till kameran är nog på väg hit nu men inte här än. Så ni får vänta. Jag kanske ska se en film.. Aja, bilder kommer i ett inlägg senare ikväll.
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0