Say yes to the Dress

Jag har precis ätit en tallrik med corn flakes med blåbärssoppa. Så jäkla gott!
Ni måste prova, fruktansvärt gott :)
Jag har glott mycket på TV i förra veckan och nu också och då är det mest Discovery Travel & Living jag kikar på, det finns så mycket roligt att titta på.
Say yes to the Dress, What not to wear, Cake Boss, La Ink och ibland Toddlers & Tiaras. Det första programmet handlar om en bröllopklänningsbutik, och jag tycker det är kul att se alla vackra klänningar. Blir kanske lite sugen på att gifta mig själv? Jag är ju trots allt förlovad :P

Just nu så går ett till avsnitt av SyttD, så det ska jag nog se. Är lite besviken på mig själv att jag missade Americas Next Top Model igår. Det var andra avsnittet va? Jag såg det första men missade det andra för jag tänkte att jag ändå kunde se det på TV3play men det kunde jag tydligen inte. Tusan!

Hittade en TV och två cyklar btw.


Monark Karin.


Monark Karin men i rött.

Vad tycker ni? Vill ha en klassisk, men vet inte om jag ska slå till på en röd eller en svart. Svart är ju ännu mer klassiskt men jag väljer nästan alltid svart framför andra färger och det känns lite trist. Så jag kanske borde pigga upp mitt liv med en röd cykel? :)



Vi kikar på ny TV också, jag tycker att den här verkar vara bra. Bra pris också.

Albin och jag ska ju välja TV tillsammans men det är denna och en 47:tummare som vi har tittat på. Jag tycker denna verkar bra, men vi får se när han kommer hem. Det är inget jag vill stressa fram. Men cykel kan jag bestämma själv! :)
Det hade varit mysigt om både han och jag har varsin cykel och kan göra små utflykter i sommar med fika eller cykla och bada eller så.

Jag kommer in senare och skriver igen eller så skriver jag imorgon för halv sju är det ju spex! Det är synd att det är i RunAn och inte i Stenhammarsalen. Jag gillar Stenhammarsalen men den är tydligen för dyr för Chalmeristerna. Jaja, det blir säkert en bra föreställning iaf. Man får nog inte fota och jag brukar glömma bort det, för jag har alltid så himla roligt. Skrattar till jag gråter :P
Om ni får chansen så gå på spex! Busket är roligast och vi missar det nu men det gör absolut ingenting. Hoppas det är bra låtval och duktiga skådespelare, så hörs vi ikväll eller imorgon!
Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0