Promenadbilder

Vi var ute i skogen. Den riktiga skogen alltså. Små, små stigar som min mamma tyckte att vi kunde undersöka. Hon är lite crazy, medan jag inte vill upptäcka något när det är kallt ute.
Jaja. Vi gick i ungefär en timme och Oliver blev blöt på magen för det var lite lerigt. Och vi gick på en stig och visste inte riktigt vart den tog vägen så vi frågade en cyklist som kom på den lilla smala stigen. Och då skulle vi hålla till vänster och det gjorde vi. Till slut kom vi fram till en bilväg och därifrån visste vi vart vi skulle gå för att hitta bilen. Så slutet gott.. :P


Vem har sagt att det finns pinnar som är för stora för en?


Spanhunden!

Nu är vi lite trötta, vi har precis sett gårdagens Top Gear-avsnitt och nu softar vi. Ska nog lägga mig och läsa lite, tror jag bestämt. Imorgon ska jag titta på film! Tecknat eller något annat skojs.
Annars har jag inga planer. Om det är fint väder ska jag cykla till Frökens Udde och fota lite men om det är tråk så stannar jag hemma. Har ni något förslag på vad man kan göra?
Ciao!

Kommentarer
Postat av: Sara

Åh, min lilla tuss! Jag får se till att ta det där körkortet snart så att jag inte tvingas vara utan honom så mycket ;)

2010-04-21 @ 21:27:36
Postat av: Jessica Stigsson

Hej! Du lägger alltid upp länkar till din blogg så idag tänkte jag att nu får jag banne med läsa lite. Superhärlig blogg har du. Fin cykel du har köpt och det dröjer nog inte länge försen du susar ner för gatorna ;)

2010-04-21 @ 22:21:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Bloggdesign: Albin Olsson



RSS 2.0